Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا فغانی با نسیم شیرازی خبرنگار بخش ورزشی روزنامه فرهیختگان مصاحبه کرده است...

علیرضا فغانی داور مطرح فوتبال ایران می گوید در خصوص خیلی از بازیکنان، مربیان، مدیران و ارکان فوتبال حرف و حدیث بوده و در مورد داوران هم بوده است.

به گزارش طرفداری، علیرضا فغانی هم صریح است و هم شفاف صحبت می‌کند، تعارف هم ندارد و اگر چیزی به ضرر فوتبال باشد به زبان می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داور بین‌المللی فوتبال ایران که این روزها سخت برای رسیدن به دومین دوره قضاوتش در جام‌جهانی تلاش می‌کند حالا می‌خواهد جو فوتبال ایران آرام باشد تا فضا برای حضور پرقدرت تیم ملی کشورمان در جام‌جهانی همراه با آرامش باشد. او که فعلا درگیر قضاوت مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در منطقه شرق آسیاست، می‌خواهد احترام بین اهالی فوتبال حفظ شود تا در این دوره از جام‌جهانی تیم با روانی آرام‌تر راهی مسابقات شود. فغانی همان‌قدر که به فکر تیم ملی است به فکر لیگ‌های فوتبال و البته جامعه داوری هم هست؛ جایی که آرامش و قدرت برای ادامه کار را راه لیگی پویا و شایسته‌سالار می‌داند. او که این روزها به دلیل تمجید مارکوس مرک داور خوش‌سابقه آلمانی و البته استوری‌ای که برای دعوت به آرامش گذاشته بود موردپرسش‌های زیادی قرار گرفته است، صبور و باحوصله پاسخگوی سوالات شد، حتی سوالاتی که دوست نداشت به آن پاسخ دهد. در ادامه گفت‌وگو با داور مطرح فوتبال ایران را خواهید خواند.

از حضورتان در شرق آسیا برای قضاوت مسابقات بگویید.

برای مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در منطقه شرق که در دو گروه به میزبانی بوریرام برگزار می‌شود، به همراه آقایان منصوری، ابوالفضلی به‌عنوان کمک و بیژن حیدری دیگر داور کشورمان، حسین عسگری به‌عنوان ناظر، شاهین رحمانی به‌عنوان یکی از مسئولان برگزارکننده مسابقات و سیامک حاجی‌زاده یکی از اعضای تیم رسانه‌ای که از سمت ‌ای‌اف‌سی مسئولیت دارد به نمایندگی از جامعه فوتبال ایران آماده هستیم مسابقاتی را که به ما واگذار شده، قضاوت کنیم.

پیش‌ تر دراین باره توضیح دادید ولی هنوز هم بحث درباره استوری حمایتی شما از علی خسروی وجود دارد که واکنش‌های مختلفی را به همراه داشت و متهم شدید که علیه سرمربی استقلال موضع گرفتید.

در خصوص استوری آن چیزی که از جانب داوران بیشتر مطرح شد، دعوت خسروی به خویشتن‌داری و دلداری دادن به او بود، همچنین یادآوری جایگاه ایشان و قضاوت‌های خوبی که در مسابقات بین‌المللی ازجمله المپیک و جوانان جهان داشتند. جبهه گرفتن علیه شخص یا باشگاهی نبود و امیدوارم این موضوع به خیر و خوشی تمام شود. خسروی الان عضو کمیته داوران است و حالا اینکه در گذشته چه اتفاقاتی افتاده یا برای همه ما در گذشته‌مان چه اتفاقاتی افتاده مهم نیست، مهم این است که الان در چه جایگاهی فعالیت می‌کنیم و تشخیص داده شده که در آن جایگاه فعالیت کنیم، اینکه بخواهیم به همدیگر حمله کنیم و تحت‌فشار قرار بدهیم کار درستی نیست. به‌هرحال امیدوارم شرایط لیگ برترمان در آرامش و براساس توانایی‌ها و شایستگی خود تیم‌ها پیش برود و داوران هم بتوانند قضاوت‌های کم‌اشتباه‌تری به نمایش بگذارند.

عنوان «شیتیل‌ بگیران» برای درصدی از جامعه داوری در تمام دوره‌ها و سال‌ها از سمت مربیان و باشگاه‌ها مستقیم و غیرمستقیم مطرح شده، نظر شما درباره این موضوع چیست؟ می‌گویید جامعه داوری فوتبال ایران مبرا از این اتفاق است؟

نه‌ تنها برای داوران بلکه برای اصحاب رسانه، مربیان، بازیکنان و خیلی‌های دیگر حرف و حدیث هست و در برنامه‌هایی چون برنامه نود در گذشته و الان هم در برنامه فوتبال برتر تکرار می‌شود، مسائلی چون صحبت‌های بازیکنان تیم حریف، مربیان، شرط‌بندی و خیلی مسائل دیگر وجود دارد که اگر قرار باشد این مسائل بدون مدرک و استناد قانونی در رسانه عنوان شود بیشتر جو فوتبال را به‌هم می‌ریزد و الان هم خوشبختانه تیم ملی کشورمان در بهترین حالت به جام‌جهانی صعود کرده و باید در آرامش به کار خودش ادامه بدهد که متاسفانه این حرف‌ها باعث می‌شود مقداری آرامش از فوتبال‌مان دور شود.

اگر یک درصد خریدن داوری مسابقه‌ای در ایران واقعی باشد به نظرتان چطور می‌شود جلوی این اتفاق‌ها را گرفت؟ می‌تواند به قراردادها و توجه درست هم مربوط شود؟

صحبت به این شکل درباره این بحث اصلا حرفه‌ای نیست، اگر در این چند سال گذشته به آرشیو رجوع کنید می‌بینید درخصوص خیلی از بازیکنان، مربیان، مدیران و ارکان فوتبال حرف و حدیث بوده و درمورد داوران هم بوده است ولی واقعا اگر کسی مدرک قانونی دارد به مسئول مربوطه ارجاع داده شود تا آن برخورد قانونی درمورد هرکسی که حالا این موارد در موردش صورت گرفته لحاظ شود.

از خودتان بگویید، مورد تمجید مارکوس داور مطرح آلمانی هم قرار گرفتید و این موضوع در رسانه‌های دنیا موردتوجه قرار گرفت.

من و تیم داوری بعد از اینکه سخندان بازنشسته و ابوالفضلی جایگزین شد برای جام‌جهانی ۲۰۲۲ آماده می‌شویم و جزو کاندیداها هستیم و به امید خدا در ماه آینده لیست نهایی اعلام می‌شود و یک کلاس چند روزه هم به احتمال زیاد مجدد در قطر خواهیم داشت و اگر جزء کاندیداهای نهایی باشیم، درصورت انتخاب تمام سعی‌مان را برای آماده شدن در جام‌جهانی می‌کنیم و اگر هم نشدیم برای همه آنهایی که در این تورنمنت حضور خواهند داشت، آرزوی موفقیت می‌کنیم. مارکوس مرک هم به من لطف داشت و باعث افتخارم است که ایشان درباره‌ام این‌گونه صحبت کرد.

حد و مرزی برای قضاوت‌تان بعد از رسیدن به جام‌جهانی قائلید؟ مانند فینال جام‌جهانی.

اگر به صحبت‌های مرک یا همه بزرگانی که در آن سطح قضاوت کردند توجه بفرمایید چند بار تاکید می‌کند که حضور در جام‌جهانی خودش افتخار بزرگی است ولی حالا یک توقع و انتظاری به وجود آمده که ما فینال جام‌جهانی را باید داوری کنیم، قطعا این‌جوری نیست، کار بسیار سختی است و از روز اول اگر انتخاب شوی باید با داوران قاره‌های دیگر به رقابت بپردازی و اینکه چه تیم‌هایی به مراحل بالاتر صعود کنند، مصدومیتی پیش نیاید و همه این عوامل دست به دست هم می‌دهد که یک داور بتواند در سطح بالاتر قضاوت کند ولی همان‌طور که مارکوس مرک گفت حضور در جام‌جهانی با وجود چندین هزار داور در دنیا باعث افتخار است که امیدوارم این دوره هم نصیب ما بشود.

از ماجرای عصبانی‌شدن کارلوس کی‌روش و حرف‌هایی که زده بود مدت زیادی گذشته است و شما آن موقع سکوت را انتخاب کردید، نظرتان درباره آن ماجرا چیست؟

در این‌باره صحبتی ندارم و برای اسکوچیچ و کادرفنی قوی او آرزوی موفقیت می‌کنم که به راحتی تیم ملی کشورمان را در بدترین شرایط تحویل گرفتند و به جام‌جهانی بردند، خیلی جنتلمنانه و محترمانه و امیدوارم همین شخصیتی که خودشان و کادر فنی دارند به بازیکنان هم القا بشود و شاهد یک نمایش خیلی خوب از بازیکنان‌مان که همه هم در سطح طراز اول دنیا با کیفیت عالی بازی می‌کنند، باشیم و این مجموعه سبب شود تیم ملی کشورمان بتواند به دور حذفی جام‌جهانی برای اولین‌بار صعود کند.

اخبار داغ 

رکنا برگشت با برگزیدگان تاریخ فوتبال ایران؛ قسمت هفتم / ناصر محمدخانی: افتخار می کنم نامم کنار قلیچ خانی، پروین و حجازی است اولین شکست پورتو رقم خورد؛ حضور 90 دقیقه ای مهدی طارمی آنچلوتی: سیگار را ترک کردم و به همین دلیل آدامس می جوم؛ نمی توان به مودریچ پاس دادن را یاد داد لیورپول و کسب 5 جام معتبر با وجود 70 میلیون پوند هزینه کمتر نسبت به اورتون

منبع: طرفداری

کلیدواژه: تیم ملی کشورمان فوتبال ایران علیرضا فغانی جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۴۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفم شکستن رکوردهای استقامت ایران است

محمد حسین طیبی دونده ماراتن  در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به حضورش در مسابقات بین‌المللی ماراتن ازمیر ترکیه اظهار کرد: پنجمین دوره ماراتن بین‌المللی ازمیر با اوج هیجان به پایان رسید، زیرا ورزشکارانی از سراسر جهان گرد هم آمدند تا توانایی خود را در خیابان‌های ازمیر به نمایش بگذارند با پس‌زمینه‌ی "Kültürpark "که محیطی زیبا را فراهم می‌کند.

او افزود: در رده مسابقات جاده‌ای بین المللی، ماراتن ازمیر آوک، معتبر با برچسب معتبر جهانی دوومیدانی، مشارکت چشمگیری از ۵۶۰۰ ورزشکار از ۳۸ کشور مختلف را به خود اختصاص داد. از حرفه ای‌های باتجربه گرفته تا آماتور‌های مشتاق، دوندگان با هر پیشینه‌ای گرد هم آمدند تا چالش این ماراتن بزرگ را انجام دهند. این مسابقات در ۲ بخش برگزار شد.

این دونده ادامه داد: بخش اول ۱۰کیلومتر گروه مردان و زنان و در بخش دوم ۴۲کیلومتر (دوی ماراتن) در دو گروه زنان و مردان انجام شد. همچنین بخش ۱۰ کیلومتر مسابقات ماراتن ازمیر بستری را برای دوندگان باتجربه و تازه وارد فراهم کرد تا استعداد‌های خود را به نمایش بگذارند. هدف بنده در این ورزش رسیدن به بهترین زمان‌های خود و شکستن رکورد‌های استقامت ایران هست. متاسفانه در کشور ما هیچ حمایتی نه از سوی فدراسیون‌ها و حتی نه از سوی وزارت ورزش و جوانان کشور مان انجام نمی‌شود.

او افزود: در رشته ۱۰کیلومتر متاسفانه دچار اشتباه شدند مسئولان برگزار کننده و به همین دلیل زمان‌های مشخص و درستی از ورزشکاران برتر ثبت نکردند. من زمان اصلی خودمو از فیلمی که به دستم رسید متوجه شدم.  متاسفانه روز مسابقه بنده ساعتم دچار مشکل شد و به درستی کار نکرد. من  با هزینه‌ی شخصی البته با حمایت اسپانسر به این مسابقات رسیدم و شرکت کردم. حس  میکنم واقعا دردناک باشد که یک کشوری به این وسعت  و پر قدرت، قهرمانش هیچ حمایتی از سوی مسئولان کشور نشود و فقط سرزنش و تحقیر شود.  این دور از عدالت است.  

طیبی بیان کرد: شاید باورش برایتان سخت باشد، من  به عنوان یک قهرمان ملی و عنوان دار در سطح آسیایی عنوان دومی آسیا و دارای عنوان ششم  جهان در ماده‌ی نیمه ماراتن که به مسافت۲۱کیلومتر هست را در کارنامه‌ی خودم دارم، اما من برای ورود به ورزشگاه‌های دوومیدانی  همیشه دچار مشکل هستم. به من اجازه نمی‌دهند که وارد ورزشگاه شوم، چون می‌گویند عضو تیم ملی نیستم.   این موضوع برای من خیلی جالب است. من در سوابق ورزشی خودم عضو ۳تا تیم ملی دیگه هم بودم. در رشته‌ی شنا،  اعزام به مسابقات وتورنمنت‌های بین المللی و عناوین متعددی را در این رشته  در دوران نونهالی و نوجوانی در سطح کشور سالیان سال داشتم. همچنین در رشته‌ی سه گانه ملی پوش بودم و عنوان دومی آسیا و مقامی پنجمی مسابقات قهرمانی جوانان اروپا رو در کارنامه‌ی خودم دارم و رکوردار جوانان ایران هم بودم. زیر مجموعه‌ی همین رشته، ورزش دو گانه هم ملی پوش بودم و سابقه گرفتن سهمیه جهانی امریکا رو در کارنامه‌ی خودم دارم. علاوه بر این،  رشته‌ی دوچرخه سواری  سابقه‌ی دعوت در اردوی ملی رو در کارنامه ورزشی خودم دارم.

محمد حسین طیبی در مسابقات دوی ماراتن  با زمان ۳۰:۴۶ در رده مردان قهرمان شد و احمد سیوچی و بدری شیمشک پس از او به مقام دوم و سوم دست پیدا کردند. در همین مسابقه ۱۰کیلومتر ماراتن  ازمیر در بخش زنان، توگچه کاراکایا، ناتالیا قهرمان و اوزلم ایشیک به عنوان نفر دوم و سوم ظاهر شدند و سرعت و استقامت خود را در این دوره چالش برانگیز به نمایش گذاشتند.

مسابقه ۴۲ کیلومتری، آزمون واقعی استقامت و مهارت، شاهد رقابت شدیدی بین ورزشکاران نخبه‌ای بود که برای کسب افتخارات برتر رقابت می‌کردند. ویتالیس کیبیووت دونده کنیایی در نمایشی از قدرت و اراده پیروز شد و با زمان قابل توجه و خاصی ۰۲:۱۱:۰۸ از خط پایان به عنوان نفر نخست گذشت. دونده  اتیوپیایی با زمان ۰۲:۱۳:۴۲ مقام دوم را به دست آورد، در حالی که ورزشکار کنیایی  با زمان ۰۲:۱۳:۴۷ به مقام سوم دست یافت.

در بخش زنان ورزشکار اتیوپیایی قدرت خودش را  به خوبی نمایش داد و با تسلط بر کورس، مدعی پیروزی با زمان چشمگیر ۰۲:۳۷:۲۶. دونده اتیوپیایی با زمان ۰۲:۴۲:۱۰ و سوگورو اوکتابه از ژاپن که با زمان ۰۲:۴۳:۱۶ به مقام سوم دست یافت، فاصله چندانی با آنها نداشت.

علیرغم مواجهه با شرایط نامساعد جوی، از جمله وزش باد شدید در بخش‌های خاصی از مسیر، مقاومت و اراده ورزشکاران قابل ستایش بود، زیرا آنها خود را برای دستیابی به بهترین زمان‌های شخصی و فتح بهترین عناوین (مقام) سختی‌های زیادی را تحمل کردند.

این ماراتن که توسط "Avek Otomotiv" حمایت می‌شود، از حمایت گسترده جامعه محلی و مشاغل برخوردار شد و "Sidrex"،" İzmirli"، "SPX"، "Kula Doğal Maden Suyu"و "Thera Vita" از جمله حامیان مهمی بودند که در موفقیت این رویداد سهیم بودند.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی پایه و آبی

دیگر خبرها

  • عالیشاه و بیرانوند تحت نظر کادر پزشکی و غیبت 3 مصدوم؛ گزارش تمرین پرسپولیس
  • برگزاری تمرین امروز پرسپولیس با ۵ مصدوم
  • تشریح وضعیت علیرضا بیرانوند از زبان پزشک معالجش
  • حرکت جبهه جهانی انقلاب، مستحکم‌تر و نیرومندتر از پیش
  • مشتری ۲میلیون دلاری تیم ایرانی به جهانبخش
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • نیکبخت کاندیدای خوش پوش ترین مربی ایران (عکس)
  • هدفم شکستن رکوردهای استقامت ایران است
  • پخش صدای علیرضا قربانی قبل از مسابقه حساس فوتبال !
  • آواز علیرضا قربانی در استادیوم فوتبال؛ جدی می‌فرمایید؟