Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

 رسول فروغی در مورد کنار گذاشته شدن علیرضا فغانی از لیست داوران بین‌المللی ایران اظهار داشت: امیدوارم پرچم سه رنگ و زیبای ایران دوباره در جام جهانی به اهتزاز در آید. ولی باور کنید سخت است. من که آقای ایکس را در لیست وارد می‌کنم، آن آقا چه ویژگی‌هایی دارد؟ آمادگی جسمانی؟ تجربه داوری؟ چقدر می‌تواند پرچم (ایران) را بالا ببرد؟

وی ادامه داد: کسی که اسطوره داوری آسیا است و می‌تواند در جام جهانی 2022 بدرخشد را شنیدم که کنار گذشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واقعا متاسفم. علیرضا(فغانی) دوست داشت با پرچم ایران به جام جهانی برود. آرزوی قلبی او این است که زیر پرچم ایران باشد. دلش برای این پرچم می‌سوزد و عاشق این پرچم است. اگر قرار است او را کنار بگذاریم چه پشتوانه‌ای داریم؟ باید کسی را بیاوریم که زیر 30 سال باشد. ژاپنی‌ها داور 27-28 ساله را وارد لیست می‌کنند که در 32 سالگی در جام جهانی باشد.

کارشناس داوری فوتبال در گفت‌وگو باشبکه یک تصریح کرد: باید داور زیر 30 سال بیاوریم و تجربه اندوزی کنیم. سال پیش امیرعرب براقی را با 27 سال سن آوردند. کار خوبی بود. او داوری است که به صورت آکادمیک و زیر نظر AFC کار می‌کند. از این داوران زیاد داریم. من نمی‌گویم چه کسی بیاید. اگر بگردیم داوران خیلی خوب و با استعدادی داریم.

فروغی با مقایسه داوران ایرانی و ژاپنی افزود: داوران ژاپنی پشت سر ما می‌ایستادند و کار ما را نگاه می کردند. می‌گفتند این‌ها خوب کار می‌کنند. ما با خودکار می‌نوشتیم اما آن‌ها با کامپیوتر کار می‌کردند. ولی پیشرفت ما بهتر است به شرط اینکه حمایت بشویم. قبلا هم مواردی بوده که یک داور در بازی‌های مهم آسیا سوت زد اما وقتی به ایران برگشت از لیست فیفا خط خورد. چرا خط خورد؟ چه دیدید؟ چه فاکتورها، آیتم‌ها و خط کشی برای این کار دارید؟ فغانی را دوست دارم. به وجودش افتخار می‌کنم. او این لیاقت را دارد که با نام زیبای ایران در جام جهانی بدرخشد.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: علیرضا فغانی اسطوره داوری داوران داور علیرضا فغانی رسول فروغی داور جام جهانی جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۱۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ سازه‌ تاریخی آب ایران در انتظار ثبت جهانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری آب ایران مهرزاد احسانی رئیس حوضه آبریز رودخانه زهره جراحی و حوضه‌های جنوبی و دبیر کمیته ملی آبیاری و زهکشی دبا اشاره به فعالیت‌های این کمیته ملی اظهار کرد: کمیته ملی آبیاری و زهکشی یک نهاد فراسازمانی متشکل از اساتید دانشگاه، وزارت نیرو، جهاد کشاورزی، بخش‌های مشاور، پیمانکار و ترکیبی از این مجموعه است که ساختار اولیه کمیته ملی آبیاری و زهکشی را تشکیل می‌دهند.

وی گفت: این کمیته در ایران یکی از فعال‌ترین کمیته‌های عضو کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی است و شامل ۷۸ کشور عضو بوده و مقر آن نیز در کشور هند قرار دارد.

این مقام مسئول با توجه به اینکه یکی از نایب رئیسان کمیسیون بین‌المللی ایران به شمار می‌رود، افزود: این کمیسیون هرساله ایده‌ها و طرح‌های برگزیده و منتخبی را که کشورهای مختلف با موضوع صرفه‌جویی آب در نظر دارند یا فعالیتی را به انجام رسانده باشند، دریافت می‌کند و در مقایسه با کشورهای مختلف به عنوان یک مسابقه به طرح‌های برگزیده جایزه نقدی ۲ هزار دلاری اهدا می‌شود.

احسانی با توضیح رقابت‌های کمیسیون بین‌المللی خاطرنشان کرد: این رقابت‌ها در چهار محور صرفه‌جویی از جمله فناوری، صرفه‌جویی در زمینه مدیریت، صرفه‌جویی از منظر کشاورزان و دیگری جایزه ویژه بخش جوان که شامل افراد زیر ۴۰ سال است، تقسیم می‌شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ایران طرح‌های مورد نظر خود را در هر چهار بخش آماده و در مهلت مقرر تعیین شده برای کمیسیون ارسال کرده است.

دبیر کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران همچنین در ادامه فعالیت‌های کمیسیون بین‌المللی تصریح کرد: از دیگر فعالیت‌های این نهاد بین‌المللی بررسی و ثبت سازه‌های تاریخی آب است به این نحو که پس از دریافت اطلاعات این سازه‌ها، مشخصات آن با شورای جهانی آب به اشتراک گذاشته می‌شود و به وسیله کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی به ثبت می‌رسد که هر کشور سالانه ظرفیت ثبت حداکثر ۴ طرح را دارا است؛ در این خصوص نیز در مهلت مقرر، ۴ طرح توسط ایران پیشنهاد شده و در صورت تصویب به عنوان آثار تاریخی آب ایران اضافه خواهد شد.

وی با بیان تألیفات انجام شده با موضوع آبیاری و زهکشی در این کمیته بیان کرد: در بعد فعالیت‌های داخلی نیز حدود ۱۵ کتاب در کمیته ملی آبیاری و زهکشی در حال تألیف است که از این میان دو جلد کتاب با موضوع زهکشی آماده چاپ است که به زودی منتشر خواهد شد.

احسانی خاطرنشان کرد: همچنین کتاب «آب سبز» با محوریت دستورالعمل‌های علمی و عملی مصرف آب در مزرعه و بهبود بهره‌وری آب سبز در ایران و جهان، تا یک ماه آینده به انتشار می‌رسد و تا پایان سال جاری نیز حدود ۸ کتاب دیگر منتشر خواهد شد.

کد خبر 6090104 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • دو بازی حساس هفته۲۵ لیگ با داوری دو برادر!
  • از قرقیزستان تا رومانی: قهرمانی که داور شد!
  • اعتراف کمیته داوران لالیگا به اشتباهات داوری
  • داوران هفته بیست و پنجم | حساس ترین بازی ها به برادران حیدری رسید
  • برادران حیدری داوران حساس ترین بازی های هفته بیست و پنجم لیگ برتر
  • پیشکسوت فوتبال سپاهان: کمیته داوران یک داور باکیفیت برای دیدار با پرسپولیس انتخاب کند
  • داور عشق راگبی برای بایرن مونیخ-رئال
  • دانشجویان آمریکایی چگونه پرچم اعتراض علیه اسرائیل را جهانی کردند؟
  • ۴ سازه‌ تاریخی آب ایران در انتظار ثبت جهانی
  • یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد | تنبیه فوری فدراسیون جهانی